Euro Week Haftası Kapsamında Kodlama Etkinliğimiz

Avrupa'da 10-25 Ekim tarihleri arasında kutlanan ve dünya çapındaki okulların dahil olduğu Avrupa Kod Haftası için ilkokulumuz olarak kodlama etkinliği oluşturarak haritada yerimizi aldık. Pazarköyümüz ve çevresi kapya biberleri ile ünlü olduğundan, ilkokul öğrencilerimize algoritmik düşünme becerilerini kazandırmak için köyümüzde yapılan tarımdan esinlendik ve bilgisayarsız kodlama (unplugged coding activity) düzenledik. Öğrencilerimiz kendilerine verilen yönergelerle kapya biberler ile bilgisayarsız kodlama etkinliğinde bulunacaklar. Kodlama etkinliğimizin adı " Coding Village" "Kodlama köyü".

Okulumuzun kodlama etkinliğine katılmak için öncelikle codeweek.eu adresine giderek 'etkinlikler' sekmesinden 'etkinlik ekle' butonuna basıp 'Herkes için kod haftası kodu' bölümüne okulumuz etkinlik kodu olan " cw20-tfmHh" kodunu yazarak öğrencilerimizin kodlama etkinliğine sizler de destek verip katılabilirsiniz.

07.10.2020 302

07-10-202007-10-2020.